SUP verhuur

Inflatable Stand Up Paddle Boards

We verhuren 14 Inflatable SUP boards van het merk Tahe en Univeber. De boards zijn van goede kwaliteit, breed en lang en daardoor erg stabiel.  De boards worden verhuurd in een handige tas en zijn makkelijk mee te nemen op de fiets, in de auto of het Openbaar Vervoer. Het board wordt geleverd met pomp,

lease en peddel en inclusief reddingsvest.

 

De SUP boards kunnen zowel gehuurd worden voor gebruik vanaf onze vaste opstap-locatie op de camping in Tiel als ook op eigen voorkeurs locatie. Voor de verhuur van grotere aantallen SUP boards kan onze Mobiele Verhuur Box een uitkomst zijn. 

 

Bent u op zoek naar een 1 tot 4-persoons kano, neem dan eens een kijkje op Aan de Linge Recreatie.

1 x Mobiele Verhuur Box (MVB)

Om het transport gemakkelijker te maken kunt u bij de huur van meerdere boards ook gebruik maken van onze Mobiele Verhuur Box (MVB). De sup boards en reddingsvesten worden dan tegen meerprijs geleverd in een gesloten aanhanger (kan met B-rijbewijs mee gereden worden). Ideaal voor grotere groepen, vrijgezellenfeestjes, verenigingen, scholen en bedrijven. De sup board pakketen (tas met toebehoren + reddingsvest) vragen best wat ruimte en bijkomend voordeel kan zijn dat er gelijk een omkleedruimte is voor- en na het suppen!

  • Verhuur per dagdeel €29,95
  • Verhuur voor een hele dag €49,95
  • Langere periode in overleg mogelijk

 

Voor meer informatie verwijzen we u door daar SUP verhuur of neem contact met ons op of via Contactformulier.