Verhuur

Suppen is echt ontzettend leuk en ook nog eens geschikt voor iedereen!

 

14 x Inflatable SUP

We verhuren momenteel Inflatable boards van het merk Tahe en Univeber. De boards zijn van goede kwaliteit, breed en lang en daardoor erg stabiel.  De boards worden verhuurd in een handige tas en zijn daardoor makkelijk mee te nemen op de fiets, in de auto of het Openbaar Vervoer. Het board wordt geleverd met pomp, lease en peddel en binnen 10 minuten heb je het board klaar voor gebruik.

 

1 x Mobiele Verhuur Box (MVB)

Om het helemaal makkelijk te maken kun je bij de huur van meerdere boards ook gebruik maken van onze Mobiele Verhuur Box (MVB). De SUP's worden dan tegen meerprijs geleverd in een gesloten aanhanger die je mag gebruiken met het standaard B-rijbewijs. Ideaal voor grotere groepen, vrijgezellenfeestjes, scholen en verenigingen met als bijkomend voordeel  dat je gelijk een omkleedruimte hebt voor- en na het suppen!

De MVB kan gehuurd worden voor een dagdeel (€29,95) of hele dag (€49,95). Wil je er een langere periode gebruik van maken, neem dan contact met ons op.


Boek nu

Wil je vandaag nog gaan suppen?

Plaats dan je bestelling in het winkelmandje en je kunt gelijk afrekenen. Je ontvangt van ons verdere gegevens en voor je het weet sta jij vandaag nog op het water!


Boek later

Wil je een aanvraag doen of alvast reserveren?

Neem dan even contact met ons op via telefoon of onderstaand contactformulier.

Bij verhuur van meerdere boards is het ook mogelijk om onze Mobiele Verhuur Box te reserveren. Dit kan al vanaf €29,95

* Op zondag zijn wij gesloten