Simply Stay

Frisgroen blad ritselt aan de tak, rietpluimen dansen deinend in glinsterend ochtendlicht. Hoog in de lucht bereid een arend met scherpe blik zich voor op een pijlsnelle vlucht naar vaste grond. Een schuchter muisje beweegt zich, onbewust van elk gevaar, door een dek vol blad naar haar volgend adres. Water klotst, opgestuwd door stroming en wind, in eigen ritme tegen het rotsblok van dit schitterende eiland. 

 

Vanaf Surfoever Hoge Bijssel in Nunspeet bieden wij overnachtingen aan op eiland Pierland. Het eiland is per SUP te bereiken en al zichtbaar vanaf de Surfoever. Onze Mobiele Verhuur Box (MVB) staat op de dag van vertrek voor je klaar met alle benodigdheden voor een heerlijk verblijf. Je ontvangt vooraf de inlogcode voor de MVB en peddelt vervolgens in zo'n 50-60 minuten (zonder ervaring) naar het eiland Pierland. De hele route is in ondiep water en doordoor geschikt voor jong & oud! Eenmaal aangekomen op het eiland, haal je de kampeerbenodigdheden op bij de beheerder en kan het  echte ontspannen beginnen!

 

Geef je meer de voorkeur aan een begeleid avontuur, neem dan eens een kijkje bij Sup Camp. Je peddelt hierbij hetzelfde avontuur tegemoet maar nu onder begeleiding van (één van) ons. Hierdoor is de Sup Camp ontzettend geschikt voor jongere kinderen, jongeren en/of volwassenen!