• Gratis verzending vanaf €74,95,-
  • Persoonlijke & kleinschalige webshop
  • Levering in NL

Simply Gym Nunspeet

Gepubliceerd op 25 februari 2022 om 16:46

Eind februari alweer, wat vliegt de tijd voorbij. Inmiddels hebben we alweer 7 buitenschoolse gymlessen in Elburg achter de rug en staat ons eerste Simply Holiday Event voor de deur! In Elburg neemt het groepje kinderen nog steeds rustig aan toe en hebben we inmiddels een prachtige groep van 17 kinderen!

Ook merken we van verschillende mensen dat er vanuit Nunspeet interesse is voor de buitenschoolse gymles. Daarom hebben we besloten om vanaf D.V. woensdag 6 april te starten met hetzelfde concept, een gymles zoals op school maar dan na schooltijd. Kortom, de buitenschoolse gymles! We hopen deze les aan te bieden in de gymzaal van het Veluvine van 16.00 - 17.00 uur!

 

Afgelopen maandag hebben we een bezoekje gebracht aan het Veluvine en we zijn van mening dat het een mooie locatie is voor de buitenschoolse gymles. Momenteel hebben we ook al verschillende aanmeldingen van kinderen die naar de gymles hopen te komen! En ook hier geldt, alle kinderen vanaf groep 3 t/m 8 zijn welkom bij onze buitenschoolse gymles!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.