• Gratis verzending vanaf €74,95,-
  • Persoonlijke & kleinschalige webshop
  • Levering in NL

Wat was het toch een geslaagde ochtend - Simply Holiday Event di 1 maart -

Gepubliceerd op 3 maart 2022 om 14:20

Wat hadden we er allebei een zin in! In de weken voorafgaande aan dinsdag 1 maart zagen we de lijst van aanmeldingen toenemen waardoor we ruim van tevoren wisten dat het 'event' door kon gaan! Voor ons natuurlijk leuk maar vooral voor al die kinderen die met enthousiasme naar deze ochtend toeleefden! 

Bijna leek alles nog in 'duigen' te vallen toen ik zaterdagavond opgenomen moest worden in het ziekenhuis met een slijmbeursontsteking aan de ellenboog. Helaas werd het een wat langere opname dan gehoopt maar Christine kreeg het gelukkig voor elkaar om (met hulp van lieve fam.) er een fantastische morgen van te maken!!

 

Dinsdag 1 maart

Rond kwart voor tien kwamen de eerste kinderen 'binnendruppelen'. Na binnenkomst verzamelden we als groep met elkaar in de gymzaal en uiteindelijk konden we starten met een enthousiaste en fanatieke groep van ruim 35 kinderen! Na wat tikspelletjes om los te komen, werd er nog wat geoefend en uiteindelijk echt gespeeld tegen de andere teams. Het was een hele gezellige ochtend en iedereen deed fanatiek en enthousiast mee!

Aan het einde van de morgen hebben we met elkaar opgeruimd, geapplaudisseerd voor de twee winnende teams (Ranomy-team en de Baviaan) en alle kinderen mochten nog even met de vlag van geloof, hoop en liefde op de foto!  Tot slot hebben we het prachtige verhaal uit de Bijbel gelezen over Jezus die Zich ontfermt over de blinde Bartimeus en de ochtend afgerond met broodjes knakworst en drinken! 

 

Hieronder nog een kleine sfeerimpressie van het toernooi!

Al met al een geslaagd eerste Simply Holiday Event!

In de meivakantie hopen we ons volgende Simply Holiday Event te organiseren. Meer informatie daarover zal nog op de website en Facebook bekend gemaakt worden!

En voor nu, nog een fijne vakantie!!

 

Sportieve groet, 

Arjan & Christine


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.