• Gratis verzending vanaf €74,95,-
  • Persoonlijke & kleinschalige webshop
  • Levering in NL

Zet jij ook de stap?

Gepubliceerd op 11 april 2023 om 22:44

Er zijn inmiddels alweer heel wat zonuren verstreken en voetstappen gezet nadat ik ergens in koude dagen onze laatste blog had 'gepost'. De lente lacht ons met haar heerlijk voorjaarsgroen, ontluikende bloesem en allerlei nieuw te ontdekken leven inmiddels rijkelijk toe. En ook op de christelijke kalender ligt Pasen alweer achter de rug. Opnieuw een voetstap in het zand, weer wat dichterbij die Heerlijke Dag!

 

In huize Bal  zijn we ondertussen alweer aardig gewend aan tevreden gepruttel en/of onrustig gemopper van ons vijfde kind. Nog geen voetstap gezet maar zich laten horen doet ze goed. Voor ons natuurlijk een mooie, zegenrijke- maar ook intensieve tijd. Het verlof is grotendeels achter de rug, werk van Simply Sports geeft (en vraagt!) de nodige energie en in 'project huis' timmeren we tussen de bedrijvigheden door. En in alle drukte van de dag vind ik het dan soms fijn om even te verstillen en te zien op al die voetstappen in het zand. Zoveel gekregen, niet verdiend, Genade van Zijn kant! 

 

Voetstappen zetten we met elkaar ook alweer een aantal weken in dat gloednieuwe complex met zwembad, sporthal en al. Een groot gedeelte van de lessen van Simply Play vinden hier plaats en wat wordt er op een fijne manier door kinderen en jongeren gesport!

We zijn enthousiast over deze geweldige accommodatie en vooral bij Simply Gym geeft het veel mogelijkheden voor nieuwe activiteiten. Maar we vinden het vooral heel erg leuk om de manier te zien waarop zij dat doen. Met elkaar komen we op een ontspannen manier in beweging, zetten we vertrouwde- en soms hele nieuwe stappen, leren we door samen te doen! Door oog te hebben voor elkaar en plezier te hebben in een heerlijke gave door God gegeven. "#Stay Playing Together". 

 

Inmiddels zijn we hard op weg om wekelijks 75 vaste deelnemers van Simply Sports te ontmoeten en we zijn erg benieuwd wie er zich aansluit? Misschien weet jij nog iemand of is Simply Sports wat voor jou? Zet dan de volgende stap en schrijf je in voor één van onze activiteiten!


Deelnemer 75 sport de eerste maand geheel kosteloos!


Onderstaand filmpje geeft een grappige indruk van De Wiltsangh


Reactie plaatsen

Reacties

Iris
3 dagen geleden

Super mooi filmpje noom!🤍🤍