• Gratis verzending vanaf €74,95,-
  • Persoonlijke & kleinschalige webshop
  • Levering in NL

VERZENDINFORMATIE

Kosten

Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van de service van PostNL:

  • Bezorging op het door u opgegeven adres; bij aankopen wordt voor bezorging in Nederland €4,95 aan verzendkosten gerekend en in België €6,95.
  • Ophalen bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt; wanneer u deze optie kiest dan zijn de kosten voor ophalen bij een Nederlands ophaalpunt €4,95 en €5,95 wanneer gekozen wordt voor een servicepunt van PostNL in België.
  • Afhalen bij ons thuis en daardoor geen verzendkosten. 

Verzendtijd

Met Simply Shop proberen we het je zo duidelijk en makkelijk mogelijk te maken om een product aan te schaffen! Zo posten we regelmatig ervaringen en reviews van producten, zijn er  geen wachtrijen of overvolle winkelstraten maar kun je gewoon rustig rondkijken op de webshop en tot een aankoop overgaan wanneer jij dat wil! Een snelle en betrouwbare verzending behoort daar natuurlijk ook bij!

  • Plaatst je op werkdagen van maandag t/m vrijdag voor 14.00 uur een bestelling en betaal je deze via iDEAL, dan wordt deze (indien voorradig) diezelfde dag nog verzonden met Post NL en zal je het product de volgende dag al kunnen ontvangen (uitgezonderd weekenden en feestdagen).
  • Bij een bestelling vanaf vrijdag na 14.00 uur en in het weekend, wordt deze op maandag verwerkt en streven we er naar dat deze op dinsdag bezorgd zal worden.
  • Kies je voor een handmatige betaling, dan neemt de levering zo'n 2 à 3 werkdagen meer in beslag. Zodra je een bestelling en betaling hebt afgerond ontvang je van ons een e-mail met een track en trace code van PostNL, zodat je je pakket kan volgen. Houd er rekening mee dat de koerier op werkdagen tussen 09:00 en 21:30 aan de deur komt. Wanneer hij niemand thuis treft, dan zal het pakketje bij het dichtstbijzijnde afhaalkantoor worden afgeleverd. Hier is deze tot maximaal één week na aflevering op te halen.

Je kunt je bestelling volgen op de site van PostNL (opent in nieuw scherm).

AFHALEN BESTELLING

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling zelf op te halen, dan scheelt je dit natuurlijk de verzendkosten. Laat ons in dit geval even weten wat je nodig hebt en wanneer je dit wil komen ophalen. Wij sturen je vervolgens de factuur en na een online-betaling kan de bestelling opgehaald worden bij ons thuis!