RETOURNEREN

Herroepingsrecht

Alles met betrekking tot de webshop, betaling, verzending en eventuele retournering houden we graag 'simply - éénvoudig'. Rondom het retourneren daarom het volgende:

  • Heb je iets gekocht waar je eigenlijk toch een andere verwachting van had of een product komt niet aan in goede staat, dan is retourneren/geld terug krijgen geen probleem. Voor je aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen welke ingaat op de dag na levering. In deze periode heb je herroepingsrecht; dat betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van jouw kant (afgezien van de retourkosten) de artikelen die je hebt ontvangen terug te zenden. Na melding van herroeping dienen de producten binnen 14 dagen te worden terug gestuurd.
  • Als je de bestelling afgerond hebt, maar de betaling nog niet hebt gedaan, kun je contact opnemen met ons opnemen om de bestelling te annuleren. Als je de zending al hebt ontvangen kun je het pakket naar ons terugsturen. In dat geval dien je het retourformulier dat bij de levering is gevoegd te gebruiken en de artikelen onbeschadigd en ongebruikt (indien redelijkerwijs mogelijk) terug te zenden op de manier zoals beschreven op het retourformulier. Je kunt in beide gevallen ook het modelformulier voor herroeping gebruiken.

HOE WERKT HET RETOURNEREN?

Verzending van het product

  • Stuur ons een e-mail en meldt zo het betreffende product bij ons aan. Na bevestiging van deze gegevens is je retour bij ons bekend en hoef je alleen nog het product fysiek te versturen. Na ontvangst van je retour streven wij ernaar deze binnen 2 dagen (behoudens weekeindes en feestdagen) te verwerken, inclusief terugbetaling van een eventueel tegoed. De terugbetaling zal uiterlijk binnen 14 dagen na je retourmelding plaats vinden.
  • Retour sturen kan via een eigen verzendmethode. Let hierbij wel op dat als je het op eigen kosten verstuurd en zeker als je dit zonder Track-en-Trace code (zogenoemde 3S-nummer) doet, het verzendtraject altijd geheel voor eigen risico is (wij hebben geen zicht op wat er gebeurd tijdens het verzendtraject). De verzending kun je dan versturen naar Simply Sports - Eperweg 47 - 8084HB 't Harde.

Afleveren bij ons thuis

  • Neem even contact met ons op via e-mail of telefoon voor een afspraak zodat je niet voor een gesloten deur staat. 
  • Afleveren van het product kan bij ons aan huis; Eperweg 47 in 't Harde