ALGEMENE VOORWAARDEN SIMPLY SPORTS

GARANTIE

Voor alle producten die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Is dit bij een bepaald product niet het geval, laat het ons dan direct weten! Wij bieden je zo snel mogelijk een passende oplossing want wat je koopt moet 'simpelweg' goed zijn.

Heb je een bestelling gedaan en wil je meerdere producten retourneren, stuur deze dan in één retourverzending terug. Na ontbinding van de verkoop krijg je het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk (dat is uiterlijk binnen 14 dagen) van ons terug. Retourneer je slechts een deel van de bestelling, dan krijgt u bovenstaande verzendkosten niet terug. Na melding van uw retour heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of wanneer je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden.

We verzoeken je om producten in een zo oorspronkelijk mogelijke staat terug te sturen. Maak bij het terugsturen zo veel mogelijk gebruik van de originele verpakkingsmaterialen (overdozen, plastic hoezen enz.). Gebruik dus geen eigen verpakkingsmaterialen en wees ook voorzichtig met het uitpakken van de zending.

PRIVACY VERKLARING